HomeNewsCompetitionsLiveStatisticsInstructionHistoryEntryServicesLinksWeb-TV
                 
                       
 
News

 

 

 

 

 

 

 
 

Drakenboot Festival Oudewater afgelast

25-03-2020. In verband met de maatregelen rond het Corona virus zal het Drakenboot Festival van Oudewater op 6 juni geen doorgang vinden. De organisatie is nu aan het bekijken of er een mogelijkheid is om het festival later in het jaar alsnog te laten plaatsvinden.
____________________________________________________________

Drakenboot race Gorichem weer terug op de kalender

16-03-2020. De Drakenboot Race in Gorichem is weer terug op de kalender van deze zomer. Na het overlijden van de grote initiator Jan Wouters heeft men het vorige seizoen uit respect de wedstrijd niet gehouden. Dit jaar is iedereen weer van harte welkom aan de Linge Haven in Gorkum.
____________________________________________________________

BT De Lamme KIkkers wederom sterkste in Oudewater

26-05-2019. Het team van DBT De Lamme Kikkers heeft de 3e editie van het Drakenboot Festival Oudewater op zijn naam gezet. Evenals vorig jaar waren ze de sterkste in deze wedstrijd over 3 omlopen en finales voor alle teams. Na 3 voorrondes stonden De Lamme Kikkers reeds aan de leiding met een voorsprong van 1,89 seconde op de 2e plaats. Die 2e plaats na de voorrondes was voor de Beesten van OZV. In de 1e finale, kwamen deze beide teams elkaar tegen om te strijden om de 1e en 2e plaats. De Lamme Kikkers bleken echter wederom de sterksten te zijn. In de finale wonnen ze in een tijd van 3.01.94 tegenover 3,03,73 voor OZV.
____________________________________________________________